Club de navegació

És el futur de la navegació i la manera més intel·ligent de navegar durant tot l'any, sense preocupacions ni obligacions, sentint que el vaixell és totalment TEU. 

El Club de Navegació posa a la teva disposició una magnífica flota de vaixells a vela i de motor, perquè puguis escollir el vaixell que més et convingui. Mitjançant una còmoda subscripció mensual, disposaràs de l'embarcació que hagis escollit com si fos teva, SENSE TENIR DE PREOCUPAR DE RES. 

Nosaltres ens encarreguem de l'amarratge, de l'assegurança, del manteniment i de la teva formació al vaixell, perquè sempre naveguis amb la màxima seguretat. Els nostres socis del club de navegació formen part d'una divertida comunitat de navegants. Per això, en la temporada més baixa, els organitzem activitats que els permetran conèixer-se, aprendre noves tècniques, realitzar cursos de perfeccionament o simplement gaudir d'un tast de vins en un dels nostres vaixells ...

Els nostres socis decideixen quan volen navegar i confeccionen el seu propi calendari, seleccionant sortides d'unes hores fins de diversos dies seguits, amb total autonomia.

Tria la modalitat de soci que més s'ajusti a les teves necessitats: