Club de navegació

És el futur de la navegació i la manera més intel·ligent de navegar durant tot l'any, sense preocupacions ni obligacions, sentint que el vaixell és totalment TEU. 

El Club de Navegació posa a la teva disposició una magnífica flota de vaixells a vela i de motor, perquè puguis escollir el vaixell que més et convingui. Mitjançant una còmoda subscripció mensual, disposaràs de l'embarcació que hagis escollit com si fos teva, SENSE TENIR DE PREOCUPAR DE RES. 

Nosaltres ens encarreguem de l'amarratge, de l'assegurança, del manteniment i de la teva formació al vaixell, perquè sempre naveguis amb la màxima seguretat. Els nostres socis del club de navegació formen part d'una divertida comunitat de navegants. Per això, en la temporada més baixa, els organitzem activitats que els permetran conèixer-se, aprendre noves tècniques, realitzar cursos de perfeccionament o simplement gaudir d'un tast de vins en un dels nostres vaixells ...

Els nostres socis decideixen quan volen navegar i confeccionen el seu propi calendari, seleccionant sortides d'unes hores fins de diversos dies seguits, amb total autonomia.

Tria la modalitat de soci que més s'ajusti a les teves necessitats:

Empresa

Nàutica Mataró va obrir les seves instal·lacions en el port de Mataró a l’any 1988, quasi 30 anys oferint els nostres serveis a la nàutica de vela i motor. Som un equip de persones apassionades per el mar i per els vaixells, tenim la gran sort de poder treballar en un entorn privilegiat, la costa del Maresme i veure aquest mar tant nostre cada dia al entrar i sortir de la feina.

En aquestes tres dècades de servei ens hem guanyat el reconeixement dels nostres clients, per la nostre professionalitat, preparació i per la passió i amor que posem a la nostre feina.

Nàutica Mataró és un referent en tot el Maresme i gracies als nostres clients, estem creixent i diversificant els nostres serveis. Un dels últims serveis incorporats és el Club de Navegants, servei que oferim com franquiciat de l’empresa Fanautic, amb base a Palma de Mallorca i franquiciats com nosaltres per tot el litoral espanyol.